Handikapp?


Handikapp och handikapp, men jag skulle nog säga att dålig syn är ett handikapp! Varför springer jag då dagens löprunda med glasögon? Snacka om opraktiskt! Jo, det ska jag tala om för er...

...i morse när jag skulle sätta i en av mina linser ser jag att det är en liten spricka i den. För er som inte vet hur linser ska se ut, så ska det i alla fall inte vara en spricka i dem, utan dem ska vara hela ;). Men jag ignorerade detta (det ska man inte göra, men det gjorde jag) och försökte ändå få i linsen i ögat. Väl inne skavde det och gjorde ont, så jag fick plocka ut den lika snabbt som jag satte in den :(. Då har den gått av på mitten!!! Maximal otur? Och jag som inte har några fler linser på lager, SUCK! Tur att jag beställde nya linser förra veckan och jag hoppas för allt i världen att dem kommer snart, håll tummarna med mig :).

Detta gjorde att jag kände mig lite handikappad när jag var tvungen att använda mina glasögon igen. Dem använder jag bara på kvällarna när jag läser eller dagar då jag inte har någonting inplanerat. Jag är BEROENDE av mina linser och det märks så otroligt mycket nu. Det funkar inte att ha ett sådant aktivt liv som jag har med glasögon, det är jättejobbigt. Fick till och med efter mindre än halva rundan lägga glasögonen i fickan eftersom de bara var ivägen och åkte ner på näsan hela tiden :(. Suck, suck, suck! I-landsproblem?

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0