2 Maj 2011


Mitt smaskiga mellanmål innan löprundan idag. Naturell yoghurt, kanelmüsli, havregryn, banan och vindruvor :). Nyttigt och väldigt, väldigt gott!

Oj, vad klockan tickar iväg när man har roligt. Idag har jag ÄNTLIGEN fått prata med Angelica på skype igen, var alldeles för längesen senast. Detta märktes givetvis i och med att vi pratade i över två timmar ;). Vi pratade om allt mellan himmel och jord och har planerat första helgen i juni då hon kommer hit samt midsommarhelgen i Stockholm, kan det bli annat än awesome?? Nej, skulle inte tro det va :). Längtar!

Men innan samtalet med Angelica har jag hunnit med en massa saker idag. För det första måste jag bara säga att guuuud vilket tråkigt väder vi har haft idag, kallt och ruggigt. Det var runt 5 grader varmt, blåsigt och regnigt i vissa perioder under dagen. En stund haglade det till och med :(. Antar att det är svenskt vårväder? Usch! Aja, åter till dagen ;). Började morgonen på biblioteket tillsammans med Ameli. Vi lade upp en planering för veckan och sånt innan vi begav oss till bussen som skulle ta oss till Norrköping. Väl framme gick vi en lång promenad till där stället var som vi skulle intervjua en person på. Intervjun gick bra och vi "firade" med en fika efteråt (hann inte med bussen och var tvungna att vänta en timme på nästa :P).

Som vanligt somnade jag på bussen hem, tre av tre gånger har jag somnat :P. Bussar är riktigt sövande tycker jag och sedan påverkade inte vädret mig positivt idag, jag var sååå trött! Cyklade förbi Netto på vägen hem och sedan blev det mellis och lite chill framför tv:n innan jag disciplinerat tog på mig träningskläderna och gav mig ut på min planerade löprunda. Tungt, sammanfattar vi den löprundan med. Inte i toppform idag med andra ord. Och efteråt blev det dusch, middag och så ett långt samtal med min Nice-tjej :). Nu ska jag krypa ner och sova lite tänkte jag, så sov gott!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0