Tired

Japp, trött var bara förnamnet. Det sliter på en att jobba kortpass en dag och sedan långpass två dagar i rad, tycker synd om många av mina arbetskamrater som jobbar ännu längre pass i flera dagar i sträck :(. Dock har de ju inte en c-uppsats att tänka på samtidigt och det ska dem vara väldigt glada för :P.

Det gick finfint att jobba idag, mindre folk än beräknat, men tiden gick ganska snabbt ändå. När jag kom hem segade jag mig lite innan det var dags för intervaller runt ån :). Har även hunnit få i mig lite kvällsmat i form av havregrynsgröt och två knäckemackor varav en med ägg på, smaskens! Blev även lite dusch och sedan skutt i Onepiecen innan jag placerade mig i soffan. Skulle egentligen pratat med Angelica på skype nu efter min träning, men det verkar vara något fel på mitt elle hennes internet för vi såg inte att någon av oss var online :(. Jättetråkigt när jag väl loggade ut och sedan loggade in igen, alldeles för sent! Men vi snackar imorgon istället ;). Blir bara så tråkigt när man sett fram emot det och dessutom var det evigheter sedan vi skypade :(. Men imorgon som sagt :P.

Imorgon ska jag även träffa Ameli i biblioteket och PLANERA, inte många veckor kvar på uppsatsen nu och det är verkligen dags att lägga in en högre växel. Sedan blir det buss till Norrköping för en intervju och sedan buss tillbaka hem igen. På eftermiddagen/kvällen (lite beroende på när jag kommer hem och värmen utomhus) blir det en löprunda på milen :). Och på kvällen blir det snack med Angelica på skype som sagt. Fullspäckad måndag med andra ord! Sov gott :)

Avslutar med en bild på mig som pappa tog på Gotland :).


/E <3

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej Elin,



Ville bara saga att det finns en annan Elin som bor i USA med sin amerikanska man och sota son. En kompis till mig. Hon har nu en tavling pa sin blogg, hemmafruniusa.com dar man kan vinna "The Look of" Kenza just nu. Kolla in lanken och delta du med :) http://hemmafruniusa.com/2011/04/29/tavling/

2011-05-02 @ 14:17:49
URL: http://johannafrykmark.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0