22 Maj 2011

OJ, oj, oj, oj vad tiden går fort när man har roligt...har ju inte uppdaterat min kära blogg på evigheter, folk har ju börjat undra om jag lever :P. Men det har varit skönt med en riktig bloggpaus faktiskt, då har jag förhoppningsvis samlat nya krafter inför den kommande veckan :). Dock har jag just insett att jag glömt kamerasladden hemma i Stockholm och ska försöka be någon skicka ner den hit eftersom jag vill lägga upp lite bilder på det jag shoppat i London samt att det händer en del roligt framöver innan det blir flytt hem till Stockholm.

Vad har jag sysslat med under den här veckan då? Jo, i början av veckan var jag ju i London med Ellen :). En helt underbar resa med en hel del onyttig mat, promenera sig till träningsvärk, storshopping på Primark, mycket skratt och såklart en hel del sevärdheter också. Ellen hade med sig tre kameror, så bilder kommer när hon skickat dem till mig :). Ni får hålla ut ;). Tänkte att jag berättar allt till bilderna sedan, mycket roligare så.

Veckan fortsatte med två dagar hemma hos familjen i Stockholm (snart även mitt nya hem för en period framåt). Då blev det uppsatsplugg och två arbetsintervjuer under loppet av två dagar, spännande :). Tackade ja till jobbet och har nu införskaffat mig ett par kostymbyxor från Filippa K ;).
Sophie Cool Wool Slacks
Blev något i stil med dessa :). Mamma har tagit med dem hem så att hon kan lägga upp dem åt mig, tack <3.

På fredagen bar det av till Göteborg med mamma. Mötte upp pappa på hotellet där (han var där och jobbade) och åkte iväg till Frölundaborg för att hämta min nummerlapp och chip till tävlingen dagen efter. På kvällen gick vi lite på Avenyn och åt middag på Heaven 23 Gothia tower. Blev deras berömda räkmacka, supergod och mättande, och en massa vatten för att ladda upp inför morgondagen. Igår var det ÄNTLIGEN dags, årets Göteborgsvarv var äntligen här och jag var nervös, spänd och taggad till tusen. Berättar mer om allt i ett annat inlägg :). Superkul var det i alla fall.

Idag är det söndag. Jag har härlig träningsvärk i båda benen efter ett halvmarathon på asfalt samt otrolig träningsvärk i axlarna, har jag spännt mig kanske? Planerna för dagen är att handla lite mat, kylen ekar TOM, plugga lite, träffa Mikaela över en liten promenad och fika samt träna kickboxning ikväll med Hannah. Jag vet att jag är knäpp som ska träna ikväll, men det är sista söndagspasset (vårt favoritpass) som vi kan träna ihop. Jag vill, jag vill, jag vill...får köra efter den förmågan jag har ;). Så det är fullt upp med andra ord :). Nu frukost!

/Elin <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0