9 Maj 2011

Så irriterande...hade skrivit ett långt inlägg till er imorse och berättade att jag levde och att jag skulle slänga upp lite bilder och så nu på kvällen, men precis när jag skulle godkänna inlägget så försvann det. Hade ju lite bråttom iväg till bussen, så jag hann inte skriva ett nytt. Sorry för det, men nu är jag här ;).

Alltså mitt liv just nu, det är överfullt med saker. Jag hinner knappt leva känner jag. Men jag tänker hela tiden på resan till London (lördag-tisdag), Göteborgsvarvet och sedan när uppsatsen och skolan är klar :). Då får jag äntligen ta lite sommarlov och jag längtar efter dagen då jag slipper ställa klockan och kan ta en rejäl sovmorgon. Nu gäller det att PEPPA sig själv in i mål.

Idag har jag varit i Norrköping igen, förhoppningsvis för sista gången :). Åkte bussen vid 8 med Ameli och satte oss på en bänk ute i solen och läste varandras transkriptioner. Satt ute i den härliga solen i 2 timmar innan vi började gå in mot stan för vår sista intervju. Intervjun gick bra, men vi fick vänta väldigt länge på vår intervjuperson och det var lite småirriterande. Efteråt åt vi lunch i solen innan det var dags för plugg inomhus på Norrköpings bibliotek. Tog sista campusbussen hem (17.20) och satte min fot innanför dörren strax innan halv sju. En lång dag med andra ord. Väl hemma drack jag en Celsius, taggade med musik och begav mig sedan ut på en superhärlig löprunda. Ska berätta mer om den i ett annat inlägg :). Kvällen har sedan ägnats åt att prata med några kompisar på FB och Skype, pratat med föräldrarna och Ellen i telefon, duschat och ätit lite havregrynsgröt. Ska snart börja avrunda kvällen eftersom jag behöver ny energi till morgondagens uppsatsplugg. Sånt är livet just nu, vad har ni sysslat med idag?


Jag innan mitt tidiga styrketräningspass i lördags :)

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0