3 Maj 2011

Vad är detta? Är det verkligen meningen att det ska vara +2,5 grad, blåsigt och snöigt i början av maj? Nej, det är det inte! Inte ok! Började min morgon genom att gå en promenad i detta ruggiga väder, usch...fick köra på min vinter-/tidig vårjacka och vantar. Tur att jag inte plockat bort sådant ännu. Under tiden jag gick så började det snöa, SNÖA. Jag tror jag blir galen alltså, jag trodde sommaren var här för att stanna?!

Men så gick jag in på SMHI och kollade väderprognosen för resten av veckan och voila:

Redan på torsdag ska det bli lite varmare och på fredag och lördag kommer värmen tillbaka, eller? Jag vågar inte lita på väderprognoserna, men jag kan ju alltid hålla tummarna. Skulle gärna vilja ha fint på söndag också, för då vill jag sola i bikini ;). Jobbar tyvärr lördag, men slutar 15, så då får jag skynda mig ut i solen :).

Idag har jag som sagt varit ute och gått. Efteråt diskade jag undan allt från gårdagen och tog en varm dusch innan jag satte tänderna i dagens frukost, mums. Sitter nu i min Onepice med filt över fötterna och fryser...har ingen värme i lägenheten eftersom dem stängt av den nu eftersom det ska vara varmt ute! Brrrr...ska snart göra mig lite grönt te och sedan cykla till skolan för att köpa biljetter till examensfesten den 27 maj. I eftermiddag blir det sedan till att plugga, plugga, plugga och ikväll ska jag äntligen få köra kickboxning igen :D. Och dessutom träffa Hannah (evigheter sedan sist!) och följa med henne hem efteråt :). Mys!

/E <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0