24 Juli 2010

Klockan är kvart över tio och jag är i princip klar, skön känsla :). Måste inte åka till jobbet fören vid elva och innan dess måste jag bara slänga ihop salladen (som redan är uppskuren), äta upp min frukost (har kommit halvvägs), borsta tänderna och hänga upp de nytvättade handdukarna. Jag har redan hunnit med ganska mycket nu på morgonkvisten. Tvättat en maskin med kläder som ska med till ön, packat det sista och plockat iordning det sista i rummet där jag bor, klätt på mig och sminkat mig samt fixat två matlådor till idag och imorgon :). Känner mig duktig!

Sorry att jag övergav er igårkväll, men jag kände att jag ville få kontroll över situationen. Kläder skulle packas, lägenheten städas, blommor vattnas osv. Dessutom hann jag med en snabbdusch och Dove's BUS på det :), vill ju vara lite fräsch när man ska till ön :). Pausade även med lite vaniljglass och varma hallon, smälte bra i munnen.

Ni vet ju vad som gäller i mitt liv framöver. Idag blir det jobb och sedan sover jag hos pojkvännen. Imorgon är det en lång dag på jobbet som jag hoppas går fort eftersom jag vill att Ellen ska komma dit så att vi kan handla med oss lite gott innan det bär av till båten :). På vägen till båten blir det stopp för middag. Kom gärna med tips på bra middagsställen mellan Stockholm och Nynäshamn. Nu undrar jag givetvis om någon av er kommer befinna er på Gotland under de kommande veckorna? Vad har ni för planer?

Pratade med Ellen i telefon igår och då satt vi och kollade vädret, snacka om att jag inte blir riktigt klok på väderprognoserna. Smhi visar 20-24 grader hela veckan och sol/moln. Klart.se visar högre temperatur, men regn hela veckan. Jag håller tummarna för sol från Smhi och temperaturen från Klart.se, men vi sa att vi får göra det bästa av situationen. Dock skulle det ju vara coolt att besöka den Blå Lagunen som ligger norr om Visby samt att vi vill hänga lite på Tofta någon dag :). Aja, vi får ta dagarna som de kommer.


Såhär GLAD är jag över att snart åka till mina drömmars öööööö....iiiiihhhhh!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0