Jag <3 Ellen = Sant

Jag hade en helt UNDERBAR eftermiddag/kväll igår, ni skulle bara veta. Jag mår så himla bra tillsammans med Ellen, hon får mig verkligen att skratta tills jag kissar på mig :P. Jag ser alltid fram emot tills jag ska träffa henne nästa gång för ALLTID har vi roligt tillsammans <3. Igår var inget undantag. Jag mötte upp henne vid Norrmalmstorg och sedan fortsatte vi till några affärer och shoppade på rean. Vi sprang mellan Gina, SheStore och H&M :). När affärerna stängde gick vi till Fridays och det visade sig att vi skulle behöva vänta en timme på bord, men det var det värt. Vi hade ju planerat att äta där. Vi tog varsin drink medans vi väntade, blev en Strawberry shake för mig eftersom jag körde bil, men jisses vad god och gräddig den var ;). När vi väl fick bord så beställde vi in mat och pepsi max. Jag njöt av en supergod ceasarsallad och superhärligt sällskap. Vi fick ett superbra bord precis vid fontänen på kungsan <3. Efter maten tog vi en prommis till Slottet och tog lite fina bilder för att sedan börja röra oss hemåt. Jag ville att det aldrig skulle ta slut. Jag njöt verkligen av min lediga dag, den underbara kvällen och det otroliga sällskapet. Det är precis vad jag känner, direkt ifrån mitt hjärta! Bjuder på lite härliga bilder av mästerfotografen själv, Ellen <3


Vi ladies med våra drinkar :)




Angående det här med Pepsi Max har jag en lite smårolig berättelse att berätta. Jag började givetvis med att påpeka för Ellen att det var free refill och att vi måste dricka mycket, så jag slurpade i mig första glaset i ett nafs. Då bad jag servitrisen om ett nytt och då sa hon att det redan var på ingång. Tydligen ett till Ellen också, därför det är tre glas på bilden. Efter en stund hade Ellen hällt i sig båda glasen och bad om ett nytt som kom ganska snart, efter en liten stund var även jag klar med mitt andra glas och då kommer servitrisen fram och frågar "vill du ha refill?" och innan jag hinner svara säger hon snabbt "äsch, jag kan lika gärna hämta en hel kanna till er". Fy sjutton vad vi garva! Måste jag säga att jag var pigg som sjutton på natten när jag skulle sova sedan? Hög på Pepsi Max...hahahaha...klockrent.


Tog lite fina foton på kajen :)


Jag gillar att hoppa på bild, har ni missat det?



En snäll kille kom fram och frågade om han skulle ta bild på oss. Älska <3


Finaste, du har en speciell plats i mitt hjärta.

Härnäst blir det förmodligen båttur med henne, Jens och Richard på tisdag. Sedan har jag Gotland att se fram emot, vi kommer inte ha en lugn stund ;). I augusti har vi även bokat in en dag med sightseeing i Stockholm. Igår kom jag verkligen att tänka på hur vackert Stockholm är, speciellt när solen skiner <3. Vi ska gå runt i Stockholm vid slottet, gamla stan och ut på djurgården. Förmodligen blir det avslutning på Grönalund med middag och åka lite, får se om pojkarna joinar oss då <3. Samt att vi ska till London i höst. Jag älskar att kalendern är fullproppad med "Ellen" :).

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0