23 Juli 2010


Brrrrr...vad kallt det är. Alla har klagat så mycket på den otroligt varma sommaren och nu är det ju nästan vinter...termometern visar 16 grader :(. Det har dock varit ett perfekt väder att jobba inomhus i ;). Det gör mig ingenting ifall det fortsätter såhär i två dagar till, men sedan får termometern gärna höjas ett antal grader och dessutom bör solen lysa alla dagar då jag har semester :).

Igår var jag hos pojkvännen på kvällen och käkade gott, åt glass och kollade på tv. En riktig slappkväll. Vi hade planerat att gå ut och springa tillsammans, men han var för lat (förvånad?). Men imorgon finns det inga undanflykter. Jag ska ut och springa 7,5 km och då får han följa med en bit av vägen :). Sedan blir det en sista natt hos älsklingen innan jag lämnar honom i 3 veckor för äventyr på Gotland. Jag ser faktiskt fram emot att få längta ordentligt efter honom <3.

Vet ni vad som bestämdes igår? Jo, att jag åker till Bellis i Örebro precis efter hemkomst från Gotland. Den 12-14 augusti kommer jag att hälsa på min sötnos i hennes nya lägenhet. Då blir det party, myskväll, promenader, shopping och lite restaurangbesök. Ser sjukt mycket fram emot det! Men som ni vet har jag ju något mer att se fram emot och det är ju bara 2 dagar kvar och sedan vinkar jag adjö till Stockholm och hoppar på Destination Gotland mot just Gotland :D. Gaaaaaaahhhhh, Ellen, detta kommer att bli den bästa sommaren ever <3.

Haha...vill även nu be om ursäkt för dålig uppdatering ;). Ni är ju vana vid det här laget och jag lovar er att uppdateringarna kommer bli fler i höst igen, som vanligt. Men i och med sommaren har bloggen också lite sommarlov, så det blir några inlägg när jag känner att tiden räcker till :). Får se om jag bloggar något under veckan med Ellen, får kanske passa på när hon duschar eller något ;). Annars lär ni få ett regn av bilder efter vår vecka, jag och mästerfotografen <3.

Nu ska jag slänga upp en grym låt och sedan börja tvätta, städa mitt rum och dammsuga samt packa eftersom detta är sista kvällen hemma hos m&p. Hörs lite senare när jag ska unna mig lite fredagsmys, mer info då ;).

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0