6 Juli 2010


God morgon! Stolt över mig själv att jag faktiskt hinner få upp ett inlägg idag i alla fall :). Detta beror dock bara på att jag vaknade med kramp i vaden i morse och på grund av det och tidsbrist fick ställa in min löprunda *suck*. Aja, det är den första inställda rundan sedan jag började springa, det borde inte gå någon nöd på mig ;). Bestämde mig för att gå till tåget istället vilket tar ungefär 30 min :).

Vad tror ni om vädret idag då? Jag vaknade till ett tjockt molntäcke, såg att det började spricka upp och nu är det precis lika molnigt igen :(. Idag var ju verkligen en dag då solen skulle lysa ordentligt på oss, dumma sol! Väderprognosen visar dock att vid 14 ska det vara uppsprucket och sol, den hoppas vi starkt på, ellerhur? Aja, idag ska jag i alla fall träffa Julia i stan och köpa med oss picknick för att sola någonstans :). I eftermiddag ska jag sedan hem till pojkvännen och hämta upp honom för att åka ut med båten tillsammans med Ellen och Jens. Slår vad om att det kommer tas en hel del fina bilder under dagen :), då har jag något fint att visa er imorgon.

Nu är det dags för mig att käka lite frukost innan jag ska packa strandväskan :). Ha en underbar dag allesammans! Hade förresten det jättemysigt igår med Bella och S efter jobbet. Vi satt vid en kanal och åt middag, blev en kycklingsallad med avokado för min del :), myspys.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0