31 Juli 2010


Jag saknar min Ellen som åkte hem igår :(, vi har haft en helt underbar vecka <3. Som ni vet så befinner jag mig på Gotland där jag tillbringat de senaste dagarna med Ellen. Vi har hunnit med massor under dessa 4 dagar :). Vi har besökt Blå Lagunen, hängt på Tofta trots moln, varit på Kallis (Kallbadhuset inomhus) två gånger, varit på Burmeister en snabbis (lite folk), varit på Gutekällaren, varit på Sofis mode 2010 tjejkväll på Gute, träffat massor av konstiga och skumma killar, ätit glass två gånger, ätit på Trädgårn´ och Joda, haft myskväll med film och gottis, gått några promenader, cyklat till Tofta, fikat i Visby, fikat i Rute (godaste bullarna), vandrat igenom staden några gånger, träffat min gamla killkompis D, sovit alldeles för lite och sovit i bilen en natt :)<3. Haha...allt detta på 4 dagar, kan ni förstå att vi inta hade mycket till paus? Det har i alla fall varit grymt roligt!

Igår åkte Ellen hem till Stockholm igen och det var inte alls speciellt roligt :(, kände mig riktigt deppig där en stund. Vi sov i bilen på hamnparkeringen under natten :P, haha...jättemuppigt. Men vi hittade ingen annan lösning och vi var ändå jättetrötta, så vi hade tagit med oss filtar och kuddar. Jag sov faktiskt förvånansvärt bra :D. 07.05 gick Ellens båt hem och jag körde hem till villan igen. Somnade som en stock och sov till 12. Efter det hade jag fullt upp hela dagen med att tvätta flera maskiner med tvätt, städa mitt rum och huset, sola i storm, gå en powerwalk på en timme samt åka och handla mat till kvällen. Bjöd mina föräldrar på middag i form av hemmagjorda hamburgare (jag är hooked, det skulle jag kunna leva på) till varmrätt och till efterrätt blev det lite av en "smalisefterrätt" i form av fruktsallad och lättvaniljyoghurt :). Pratade sedan med Ellen och Richard i telefon innan jag kröp till kojs med datorn.

Idag har jag bara en plan och det är att gå ut och springa en runda. Vilken tid är inte bestämt och det känns otroligt skönt att inte ha en tid att passa :). Ska även försöka få upp några inlägg med fina bilder från veckan med Ellen. Det finns massor av bilder som hon inte hunnit skicka ännu, men de kommer upp senare.

Nu har jag några dagar att bara vara och spendera med mina föräldrar. Funderar på att bjuda mamma på salladsbuffén på Trädgårn' på måndag, hon fick nämligen det i morsdagspresent :). På tisdag kommer sedan min lilla kusin som är 8 och då ska väl vi hitta på lite roligt. Hoppas på någon dag med toppenväder så att vi kan åka till vattenlandet och åka massa rutschkanor. Annars blir det nog till att åka in till Visby och äta glass i stora lass samt gå till Pippi Långstrumps godisaffär.

Aja, dags att slänga upp lite bilder och sedan äta en sen frukost. SOMMARLOV :D.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0