1 Juli 2010


Nu är det redan juli och det känns som den här sommaren kommer flyga förbi. Jag har tagit mig igenom 2,5 veckas jobb och har 3,5 vecka kvar innan jag går på sommarlov i hela 3 veckor :D. Jag har fullbokat de tre veckorna ;), men det är bara underbart <3. Ska i alla fall spendera min tid på Gotland med nära & kära. Ååå, jag längtar ihjäl mig :P.

Så länge ser jag verkligen fram emot mina lediga dagar mellan jobbpassen. Har nästan bokat in något varje ledig dag (är inte ledig så mycket!). I helgen efter jobbet på lördag ska jag träffa Emelie som sagt och då blir det myshelg med sola, picknick, promenader, myskväll, filmtime osv. Kommer bli grymt nice! På tisdag ska jag äntligen träffa Julia igen och få höra om hennes spännande USA-resa, så avis. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men blir nog kanske strandhäng eller lunch :). På kvällen om vädret är på topp, enligt SMHI ska det vara sol/moln och 21 grader, så blir det middag och båttur tillsammans med Ellen & Jens <3. Den 13/7 har jag och några kompisar planerat in ett besök på Skansen för att titta på Allsång på Skansen :). Har aldrig gjort det, så det ska verkligen bli roligt. Ser ni vad mycket roligt jag har att se fram emot.

Idag har jag jobbat hela dagen, så det blev återhämtning från träning idag. Tänkte strax slänga upp ett inlägg från gårdagen med Ellen <3 och min shopping ;), svårt att hålla sig ifrån all den braiga rean ju! Hörs strax igen.
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0