20 Juli 2010


Klockan är mycket, men jag har ändå massor kvar att hinna med innan jag sover för dagen. Tur är att jag har sovmorgon imorgon och har förlagt mitt träningspass på kvällen, då blir det en löprunda igen :). Idag har det varit en mycket bra dag. Träffade Emelie vid tennisbanorna och körde lite tennis i en timme, det var riktigt roligt även fast vi inte var så proffsiga :P. Sedan solade vi lite, åt nachotallrik till lunch (en riktigt god dessutom), gick en promenad och kollade på mitt gamla hus och det var sig inte likt och avslutade med lite vindruvor och mineralvatten vid kanalen. Det var ganska molnigt idag, men i slutet av dagen kom den varma solen fram :).

När jag hade vinkat av Emelie åkte jag hem till Richard och åt middag med honom, sedan bar det av till utomhusgympan med Friskis&Svettis. Det var faktiskt ganska jobbigt, det märks att jag inte kör den typ av träning lika kontinuerligt som förut. Längtar faktiskt lite till hösten när jag kan komma igång med min varierade träning igen :).

Igår kväll hade jag och Richard en riktigt mysig kväll. Jag hade jobbat hela dagen och var seg som sjutton. Vi åt lite middag och sedan ville jag att vi skulle gå en promenix. Eftersom Richard tyvärr tycker att det är jättetråkigt att gå tog han sina inlines och rullade med :). Det var perfekt värme och vi pratade massor. När vi kom hem provade jag inlinesen och de var givetvis en aning för stora, men jag får låna dem under veckorna på Gotland. Då ska jag lära mig åka och tycker jag att det är roligt ska jag investera i egna nästa sommar :). Vi avslutade kvällen med varsin glass <3.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0