11 Juli 2010


Vilken otroligt HET dag :). På många sätt ;). Det har varit runt 30 grader och stor sol hela dagen, superhärligt! Denna dag spenderades givetvis på beachen tillsammans med några av de bästa, drog ihop ett gäng på lite mer än tio pers :). Vi badade (jag 4 gånger), spelade volleyboll, lyssnade på musik, solade, åt glass och spelade strandtennis. Vi var på stranden mellan elva och fem, så lite färg har jag nog fått :). Men som ni vet är jag ju duktig på att smörja in mig och dessutom blir jag inte speciellt brun.

Just nu sitter jag faktiskt utomhus och bloggar, klockan är kvart i nio och det är fortfarande ljummet utomhus. Sommar :D!!! Ska snart byta om till träningskläder för sista gången på en hel vecka och ge mig ut i spåret, det blir en runda på 7,5 km idag. Efteråt ska jag mysa med syster och äta jordgubbar som vi fick med oss efter storhandlingen idag.

Igår blev det godismys med Richard och ett par av hans kompisar. Det var ju bronsmatchen mellan Uruguay och Tyskland som Tyskland kammade hem, sådär tycker jag :P. Aja, slänger upp ett inlägg med lite bilder från dagen innan läggdags. Imorgon är det återigen dags för jobb, men på tisdag är jag ledig igen :).

/Elin 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0