Alla <3 dag



Dagen
började strax efter 10 med att jag gjorde frukost till mig och Richard. Richard fick mackor som jag hade skurit till så att dem formade hjärtan ;). Sen gick vi en runda på stan och Richard handlade en hårtrimmer och jag en noppborttagare och en mjölkskummare (ska förklara snart...). Efter det gick vi till hemköp och köpte kött, bea-sås och cider till kvällen. Och sist men inte minst gick vi till konditoriet här nedanför och köpte varsin semla =).
Det blev sedan en snabb lunch bestående av pölse. Vila i en timme och efter det dags för träning.

Ett bra pass idag faktiskt. Riktigt tufft och jobbigt, men roligt. Så nu är jag helt slut!! Vi "firade" alla <3 dag med varsin semla när vi kom hem. Jag har köpt chai latte-pulver och det var alltså därför jag köpte mjölkskummaren. Så jag gjorde mig en chailatte till semlan, inte lika god som den på Espressohouse, men helt klart godkänd! =).



Nu har jag bara latat mig en stund och det är dags att fixa lite middag. Sen blir det pluggkväll för min del.
Just det, jag köpte ju en noppborttagare idag, såå otroligt bra. Den är från OBH Nordica och jag köpte den på Clas Ohlson. Jag blev rekommenderad att köpa en och det gjorde jag alltså idag.

Dags att göra lite nytta.
P&K

Kommentarer
Postat av: Björn

Kul att ni inte bråkade om morötter i alla fall :). tycker jag borde få plats i bloggen någon gång oxå, det är jag värd ;)

2009-02-15 @ 01:21:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0