Tisdag

Äntligen har jag fått i mina linser =), tog "bara" 20 min idag...yey! Dem som har haft linser i flera år säger att dem kan sätta in linserna i mörkret om det så skulle behövas, och jag står framför spegeln med lyset tänt och får dem ändå inte att sitta. Tålamod Elin, tålamod...hehe.
Är "ledig" från skolan idag, så jag sov ganska länge...skönt. Sen gick jag upp och städade, bäddade sängen och fixade lite. Har hunnit skriva 4 arbetssökningar till och väntar nu bara på att min "chef" från Ica ska ringa och bekräfta att jag kan använda henne som referens =), sen blir det iväg med dem. Har fått iväg 4 stycken för ganska länge sen, så det gäller att ligga i nu.
Har även hunnit öppna psykologiboken och läst några sidor, det tar ju sådan tid...och dessutom är boken på engelska
=(. Men men...pausade med att sätta i linserna ;), så nu ska jag återgå till boken.
Ska iväg till friskis på aerobics vid halv 6, sen middag hos A kvart över 7 med B och S, så jag har hela kvällen fullbokad...YEY!! =).

Glömde berätta att jag var inne en snabbis på Gina Tricot igår och köpte mig två fina saker för mitt presentkort som jag fick i födelsedagspresent av faster, hennes sambo och min kusin. Då det inte går att kopiera bilder från Gina's hemsida så förklarar jag dem istället.

Världens finaste t-shirt =), en vit med ränder. Har tittat på den sen den kom ut i butik och nu äger jag äntligen en egen, en ljusblå =).
Skulle väldigt gärna vilja ha den röda och svarta också...men dem får vänta =(.

Världens coolaste leggings i färgen vit/gråa med människor på och dem är mina =).
 
Se dem på ginatricot.com under toppar och under strumpbyxor & leggings. Lägger upp bilder när jag hittar kamerasladden =).

P&K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0