Good Night

God natt kalla Sverige...dags att gå och lägga sig innan klockan hinner slå 00. Har varit vaken sen 06 i morse och borde egentligen vara jättetrött, och jag är trött, men inte överdrivet :P. Ska sova efter det här inlägget =).

Idag har jag äntligen tränat igen efter tre dagars vila med pluggfokus istället, men nu är jag på banan igen ;). Körde ett 2-timmars styrketräningspass och är HELT slut efter det. Höll på att inte komma iväg för att jag var så seg och trött efter tentan, men det är ju då man behöver energi. Kändes mycket skönt efteråt iaf =).

Fredag blir en effektiv dag för min del. Tidig uppgång så att jag har hela dagen på mig att fixa och dona. Ska gå stavgång, storstäda lägenheten (inklusive dammsuga, torka golven, damma mm.), tvätta den överfulla tvättkorgen, träffa M för en lunch vid 13, gå en runda på stan och införskaffa lite nödvändigheter och lite mindre nödvändiga saker :P...och så kommer nog den dagen vara slut. Kanske träffar B och S på kvällen, men det beror på hur vi känner ;).

Lördag ska jag självklart träna igen =). Det får bli styrketräning eller något pass. Sedan ska jag och Richard ta gratisbussen till Ikano-huset och gå till Teamsportia (eftersom friskis ger 20% där den här veckan) och efter det handla med oss mat från Willys. På kvällen blir det lite party party med B och S =), blir lite middag, förfest och HG skulle jag gissa.

Söndag är det kick off med dem andra som arbetar på NH. Det blir laserdome, sen middag och sen fortsätter tydligen kvällen in på småtimmarna =). Kan nog bli väldigt trevligt. Ska bli kul att träffa lite människor som jobbar där. Det blir nog en "ganska" tidig kväll för mig eftersom jag har skola vid 10-12 på måndagen. Men det är ju superlugnt.


Så nu har ni hela min långhelg =). Och jag ska bara NJUTA. Inte tänka skola överhuvudtaget, så himla skönt!!!

Nu ska jag börja avrunda kvällen.

P&K


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0