090223

Vilken Helg!! Som ni såg i senaste inlägget så har jag haft fullt upp i helgen. Jag har varit "ledig" från allt som har med skolan att göra och det har varit toppen =). Jag har hunnit med lite shopping, lite lunch, lite HG, lite B och S "slott" och lite kickoff.

På lördagen gick vi upp tidigt och åkte till Ikano-huset där jag gick till Team Sportia och handlade ett Nike-linne, svarta gympabyxor och ett pannband. Sen åt vi lunch på Max, mums. Vi avslutade med att storhandla på Willys och sen gratisbussen hem. Hem en sväng och packa upp all mat, efter det var det styrketräning som gällde. Körde totalt slut på mig själv och nu har jag riktigt ordentligt med träningsvärk. Hem och fixa sig för en "bal på slottet" och sen var det dags att cykla hem till B och S. Vi hade en supertrevlig kväll med god mat, trevligt sällskap och en riktig danskväll =). 

 
Familjen Fisk *blubb*


Ajaj Kapten!


En Giraff, en ? och en Apa =). Välkommen till slottets djurpark ;).

söndagen var det dags för kickoff på NH där jag jobbar. Vi började med Laserdome, vilket jag inte var så bra på, men det var ju faktiskt bara andra gången jag körde det. Det var hur kul som helst =). Sen var det hem och fixa sig inför middagen och den vanliga rundan inne på NH. Vi började med lite mingel och sen middag. Efter middagen blev vi uppdelade i lag och fick gå den såkallade rundan. Trodde det skulle vara värre än det var, jag drack mycket loka istället för alkohol =). Dock blev det lite mer efter rundan...så jag har väl mått sådär idag kan man väl lugnt påpeka. Mer än så behöver vi inte säga =P. Hade iaf väldigt trevligt och fick lära känna mycket nya människor och det är ju alltid trevligt. Var kvar bland dem sista och gick hem vid halv 6.

Nu är det sängdags för min del. Har ingen skola fören på torsdag, så nu är det nog dags och skaffa fram boken till den här kursen och börja läsa dessa lediga dagar. Imorgon har jag bara träning inplanerad och det är ju inte fören vid halv 6. Så det blir en skön och lugn dag imorgon. Ha det gött!
<3 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0