Godnatt

Godnatt säger jag till er efter en trevlig kväll hos A. Hon bjöd på otroligt god mat, det var köttfärs inlindat i tortillas med ost på och in i ugnen...mums! Det ska jag absolut göra hemma någon gång när man orkar vara flitig, bra med mattips, börjar få lite ont om dem nu. Blir lite för ofta kyckling här hemma ;). Har noll fantasi nuförtiden, men igår t.ex. åt vi plättar och det var jättelänge sen sist, så det var väldigt gott. Imorgon blir det nog "tyvärr" kyckling igen, jag som ville ha fiskpinnar =(, men Richard åt fisk idag och det blir lite tjatigt med fisk två dagar i rad ;). Får steka några pinnar innan jobbet på torsdag.

Träningen gick jättebra idag, dock tror jag att jag börjar bli förkyld =(. Började känna mig lite hängig och snuvig precis innan träningen, och det kändes även lite när jag tränade...kroppen kändes tyngre än vanligt. Jättejobbigt. Inte bara det att det är jobbigt att vara sjuk, utan jag får inte träna (det SUGER) och jag får inte ha mina linser (ökad infektionsrisk + att jag får då inte öva). Jag vill verkligen inte blii sjuk. Jag knaprar esbertiox och försöker hålla mig varm och litar på att förkylningen inte bryter ut. Mår jag bra imorgon blir det styrketräning efter skolan =). Skönt och köra slut överkroppen lite.

Sitter nu ihopkruppen i soffan med en filt runt mig, har tagit ut linserna då man måste vila ögonen en halvtimme innan läggdags och sitter nu istället med mina fina lila brillor på ;). Jag har letat förgäves efter min kamerasladd och jag hittar den verkligen inte...det är jobbigt. Jag som har så mycket bilder jag vill lägga upp på bloggen. Vill visa mina fina örhängen som jag köpt och även kläderna från Gina tricot. Aja, allt kommer upp här när sladden vill kika fram igen =).
Avslutar med en liten bild på mig i mina fina brills ;). Sov gott <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0