Hard Work Work...

That's my life just nu =(. Den här veckan blir mycket och intensivt pluggande och troligtvis inte mycket blogginlägg, men det får ni stå ut med. Hoppas du klarar dig Björn? =P

Det har visat sig bli en väldigt bra och trevlig dag idag. Först började ju skolan vid 10 och då var det frågestund. Det var ganska intressanta saker som togs upp, men lite luddiga svar från lärarna =S...aja, luddiga frågor och luddiga svar, det är väl det vår tenta kommer handla om? ;). Sedan gick jag med min grupp och L till D-huset och satt till 16 och gick igenom massa anteckningar, intressant och väldigt givande faktiskt. Ska köra samma prossedur imorgon fast med A, hoppas vi kan komma fram till mycket intressanta saker =). Vid 16 bestämde vi oss för att åka hem till mig och äta middag. Eftersom jag inte riktigt hade räknat med besök fick dem gå och handla mat och vin, medan jag själv fick hem och plocka iordning, diska och fixa lite. Ni vet, när det är tentaplugg så ser lägenheten katastrofal ut =(...hade ju tänkt storstäda på fredag. Vi åt kinamat och drack lite vin, jättegott och jättetrevligt sällskap. Vi har verkligen roligt tillsammans i våran grupp, så tråkigt att vi ska byta =(...men otroligt nyttigt antar jag. Vi avslutade vår trevliga dag och kväll med en omgång rita&gissa. Var med A och M, tyvärr vann vi inte, men vi var grymma iaf ;). Go oss!! :P.
När dem hade kilat hem vid 21 snåret så blev det fram med alla anteckningar igen för min del och plöja igenom dem.
Och nu sitter jag alltså här, halv 1 på natten och är lite övertrött sådär så att jag inte vill gå och lägga mig, men är för trött för att plugga...väldigt dumt stadium faktiskt.

Nu är det bestämt att syster yster kommer hit den 27 februari, dem bokade biljetter idag =). Hon stannar från fredagkväll tom söndag, ska blii så roligt. Får se vad vi hittar på. Blir lugna kvällar eftersom hon inte fyllt 18 än, den lilla tjejen (som alla ändå tror är äldre än mig :P). Längtar jättemycket efter henne.
Funderar även på när jag ska åka hem nästa gång. Saknar mamma och pappa så mycket. Men det är mycket i skolan nu, så vi får se när det blir. 

Avslutar kvällen med en STOR flopp enligt min mening, säg att det var ett skämt? Snälla!!!!



Godnatt Sverige!! Imorgon blir det hard work work, hard work work för min del ;) och förhoppningsvis lite aerobics. Ska plugga flitigt på dagen så jag kan unna mig det ;).
P&K

Kommentarer
Postat av: Björn

Ja, om det bara rör sig om denna veckan ;). Bra då kan ni ju gå på Snuttefilmen :) (26/2)

2009-02-17 @ 07:32:16
Postat av: Mamma

Du är ALLTID välkommen hem!!! Fast jag längtar efter SPA-resan!



Kram

2009-02-17 @ 21:05:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0