Söndag

God kväll!!! Snart dags att peta i sig lite att äta, men vi hinner med ett litet blogginlägg först =).
Min dag började klockan 13 idag efter en mycket trevlig utekväll igår. Jag gick upp ur sängen och gjorde pannkakssmet och så fick Richard steka amerikanska pannkakor till mig och V, det var sååå gott och riktig lyxbrunch ;). Sen var det dags att hoppa i träningskläderna igen för ett tufft danspass på friskis. Det var riktigt jobbigt och svettigt idag, men såå skönt efteråt. Och nu sitter jag här framför min favoritsyssla (kanske inte...), datorn.
 
Gårdagen började med att jag satte på mig träningskläder och tog stavarna ut på en 1 timmesrunda. Sen blev det megalyx-frukost med kokt ägg, färskpressad juice och baguetter med ost =), mums. Vid halv två tog jag och Richard gratisbussen (yey) till Ikano-huset. Vi var runt och kollad i lite affärer, stannade på max och åt lunch (maxmålet med sallad och ramlösa för min del) och avslutade "shoppingen" med att handla massa mat på Willys. Vid 18 kom B och V på besök. Vi satte igång med maten och det blev jättegott. Clubsandwich med pommes och jordgubbsvin ;). Såå gott!! Sen gjorde vi lite roliga drinkar, lyssnade på musik och satt och pratade massor. Det var supermysigt!!! Kvällen avslutade vi på klubben nedanför trappen här, NH, där jag även brukar jobba.

Nu ska jag ta tag i psykologin innan Richard kommer hem från träningen. Sen ska jag laga pannbiff med potatis och brunsås =). Ha en trevlig söndagkväll!! Ska nog avsluta min söndag med ångbad, ansiktsmask och fuktcréme, min veckolyx.

P&K

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag är V!!! Tack för en trevlig kväll!

2009-02-08 @ 21:23:58
URL: http://poangligan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0