Sista lektionen =)

Nu var det ÅR sedan jag skrev här i bloggen, men jag har haft en tuff period nu =(...får se om jag skriver om det senare. Men tack för att alla bryr sig så mkt! =). Det betyder mkt.
Sedan vill jag tacka H för en supermysig och trevlig "julfika" igår. Massa pratglada och roliga klasskompisar där.
Ikväll bjöd jag S och B på middag, marinerad kyckling och klyftpotatis med massor av grönsaker =). Det var supergott faktiskt ;). Sedan kollade vi på bonden såklart, as always och det var trevligt. Jag och S körde efter det en omgång guitar hero, hon var jättebra =), riktigt imponerad. Och nu sitter jag här i min ensamhet...fast det är ganska skönt faktiskt. Richard jobbar på NH idag, så jag har lägenheten för mig själv. Har städat massor och nu har jag diskat bort allt efter middagen och teet. Duktig jag är =).

...Idag hade jag som sagt sista undervisningen för terminen. Men imorgon ska vi läsa en "bok" och på fredag ska vi jobba med uppgiften. Kommer ju inte kunna vara med på måndag då jag åker hem då, så jag får försöka bidra så mkt jag kan på fredag =). Imorgon kväll ska jag och gruppen bowla och käka middag tillsammans, ska blir riktigt kul faktiskt. På fredag ska jag hem till A och T, där ska vi förfesta och sen till HG och möta upp Richard, sedan blir det PARTY. På lördag är det julsittning =), ska bli riktigt kul...en massa PA:are under samma tak. Först förfest hos N i klassen kl 17 och sen börjar sittningen vid halv 7 tror jag. Och på söndag blir det MYSDAG med Richard...för sen åker jag ju hem och bort. Långt bort. Som jag tidigare har skrivit ska jag åka till USA och Mexiko snart, den 17:e närmare bestämt och idag är det bara en vecka kvar =). Längtar enormt mkt, ska bli SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååååå roligt. Ska försöka blogga under resan, annars vet ni varför jag inte gör det ;). Aja, nu ska jag börja avrunda kvällen.
God natt!!!
P&K 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0