Vårvärme :)


Hur underbart är det inte med plusgrader? Idag har det nog varit den varmaste dagen hittills under 2011 :). Under kvällen när jag cyklade till träningen visade termometern 8,5 grader. Är våren här för att stanna? Fick riktiga vårkänslor idag och jag älskar det! Jag hade inte ens vantar och halsduk när jag gick till mataffären idag :). Wunderbar <3.

Usch, jag kollar på Big Brother samtidigt som jag sitter vid datorn. Vad patetiskt det är alltså, men ändå tittar man. Nu har de fått in massa alkohol och alla är jättefulla och jättejobbiga, hemskt. Jag skulle aldrig riskera min framtida karriär för att medverka i Big Brother, skulle ni? Är detta hiss eller diss?

Idag har jag varit riktigt segis efter att jag kom tillbaka till Linköping från Stockholm. Tågresan gick jättebra och jag pluggade lite, läste lite tidningar och skrev mitt matschema. Väl hemma åt jag lunch och kollade tv/dator, somnade även till en liten stund innan jag tvingade iväg mig själv till mataffären. Fick med mig lite god mat och basvaror hem och har nu fyllt min kyl lite igen, gott med mat ;). Sedan har jag hunnit med att träna medel 70 min nu på kvällen och ätit en supergod kycklingsallad till middag.

Imorgon är det allvar igen, skolan börjar efter lite ledighet. Grupparbete klockan 9. Så snart tänkte jag diska undan all disk från dagen, göra mig iordning för att sova och sedan läsa lite som jag måste veta inför morgondagen. Efter skolan imorgon blir det en löprunda runt ån också, tänkte dricka Celsius innan och se om jag får lika härlig energi som förra gången ;). Det ska dessutom bli "varmt" imorgon, runt 10-12 plusgrader. Hur nice? Vore toppen om man kunde få gå ut en runda på lunchen, men vi får se om jag hinner med det eller inte. Älskar våren och sommaren!!!

/E <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0