Topphälsa & en fin vän <3


Topphälsa & en fin vän får avsluta min kväll :).

Efter mycket om och men är det nu bestämt att det inte blir något Nice för mig under våren och det känns jättetråkigt :(. Men min ekonomi tillåter inte det och dessutom blev det krångel med en massa annat också. Jag hade verkligen velat hälsa på min fina Angelica i Nice eftersom jag saknar henne så otroligt mycket och dessutom verkar det så vackert och fint i Nice...så bitter över att vara student just nu! Vill bara tacka min fina vän för att hon tog det så bra och jag är supertaggad inför sommaren tillsammans med dig, det kommer bli grymt <3.

Jag har även hunnit med lite mer plugg, ett tufft kickboxningspass, en god middag (fläskkarré, klyftpotatis och nyttig bearnaisesås, MUMS!) och lite prat med underbara männsikor på FB och Skype <3. Klockan har hunnit bli mycket, men idag kände jag för att sitta uppe och inte stressa mig själv i säng :). Ska kliva upp vid åtta imorgon också och sätta igång med plugget direkt, nu är det bara att tuta och köra ;).

Har ingenting planerat under morgondagen vilket är skönt, 100% pluggfokus är det som gäller! Tänkte pausa en liten stund och gå en runda på stan för att fixa det jag skrev tidigare samt kanske ta en liten kort promenad efter lunch för att få lite mer energi till att orka plugga. Vad ska ni göra?

/E <3

Kommentarer
Postat av: Angelica

<3

2011-03-01 @ 23:36:50
URL: http://niceisniice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0