SLUT!


Hade ju lovat er bättre uppdatering under kvällen, men jag känner tyvärr inte att jag orkar det :(. Efter jobbet har jag prioriterat annat som att fixa matlåda till jobbet imorgon (kyckling, fullkornspasta och pesto blir det), prata med alla vänner som hört av sig under dagen samt fixat med mail och FB :). Jag är även helt psykiskt slut efter den här dagen, det kostar på att vara produktiv.

Jag började min morgon efter 7,5 timmes sömn (helt ok ändå) med att fixa iordning allt inför dagen, äta frukost och göra mig iordning. Sedan var det föreläsning och efteråt lunch och möte angående c-uppsatsen. Efteråt var det snabbt hem och byta matlådor och cykla vidare till jobbet. Jobbade 14-20 idag och när jag kom hem gjorde jag det som jag skrev ovan :). Nu sitter jag här i soffan, helt utslagen och hur trött som helst. Ska snart besöka den älskade sängen!

Imorgon är det min sista utbildningsdag och jag jobbar samma tider som idag. Sedan kör jag igång med mitt första riktiga pass på lördag, ska bli väldigt spännande faktiskt :). Först ledig från jobb på fredag, bara skola, så då ska jag ha en riktig slappkväll efter träningen...underbart!

Min helg ser ut på följande sätt;
Lördag - Morgonpromenad -> Jobba -> Springa milen (årets första löprunda utomhus!) -> Melodifestivalen och fruktsallad med Mikaela :)
Söndag - Morgonpromenad (eventuellt med Louise) -> Plugga lite, slappa, fixa med sådant jag inte hunnit under denna fullproppade vecka -> Kickboxning

Så ser det ut, imorgon är det skola precis som idag och sedan jobb samma pass. Så förvänta er ingen toppenuppdatering imorgon heller! Nu väntar sängen. Sov gott.
/E <3

Bloggutmaningarna tar jag tag i under fredag igen, jag har ingen energi till det nu :)

Kommentarer
Postat av: Katrin

Vad jobbar du med? Är jättenyfiken!! :)

2011-03-09 @ 22:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0