Skönhetssömn


Fjortisbild?

Tiden går fort när man har "roligt" eller gör saker hela tiden snarare. Jag har verkligen njutit av den här dagen ordentligt :). Ätit god mat hela dagen (slänger upp recept på proteinpannkakorna imorgon och visar då också min middag), haft premiär på takterassen, shoppat lite, pratat med Angelica på skype, fått iväg lite mail samt gått en härlig morgonpromenad. 

Imorgon ska det tyvärr vara molnigt hela dagen, men det gör inte så mycket. Jag har en lång löprunda inplanerad under eftermiddagen och då är det ganska skönt med moln. Hoppas det är lagom temperatur också :). Måste även städa, plugga och lite sånt imorgon. På kvällen blir det sedan VIP-kväll på Din Sko med Hannah! Får se om de har några snygga sommarskor ;)...

Lite planer under den fortsatta veckan:
Fredag - Morgonpromenad, seminarium, aerobics och middag på restaurang med Mikaela
Lördag - Jobba HP (Högskoleprovet) med Sofia, förfest hemma hos mig och sedan utgång på NH (Sjukhusfesten)
Söndag - Sovmorgon, "morgonpromenad", plugg och kickboxning med Hannah på kvällen
Underbar helg, inte sant?

Idag blev det som sagt en runda på stan. Köpte med mig en flaska vitt från systemet, vitaminer från apoteket (dyrt!), ett baslinne, hårsnoddar och hårspännen från H&M och lite nödvändigheter på Netto. Sedan blev det ett stopp till, nämligen på BikBok. Fick med mig något därifrån också, i en härligt vårig färg. Något jag längtat efter att köpa nytt i evigheter, kika in i morgon för att se vad ;).

Nu blir det diska -> läsa tidning -> sova min skönhetssömn! Ställer ingen klocka imorgon, utan går upp när jag vaknar...vem gissar på 8? MEEEEE!!! Good night.
/E <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0