Sista rycket...

Sista rycket innan det är dags att lägga sig för idag. Det har varit en ganska slapp dag med plugg, god mat, lite telefonprat, en liten chock (men blev ganska positiv ändå), en underbar överraskning, lite tv och lite chill vid datorn :). En skön dag som jag tillät mig att ha i och med den stundande jobbhelgen.

Imorgon är det skola tidigt, börjar redan vid åtta. Dock kan jag bara vara med och grupparbeta till tio eftersom jag måste iväg och jobba lunch efter det. Har ett lunchpass på tre timmar imorgon och sedan blir det till att åka hem och fortsätta plugga. På kvällen tänkte jag köra skivstång+kondition. Kommer bli underbart! Kroppen har mått bra av vilan idag (ja, en morgonpromenad räknas inte som träning på det sättet för mig :P). Ska nog orka köra hårt imorgon igen.

Nähä, dags att chatta klart med kompisarna, diska undan kvällens middag (gjorde nyttig tacopaj med broccoli och stor sallad till) och dammsuga...just det, sängen är obäddad också :(. Segt! Måste komma i säng hyfsat i alla fall, har slarvat lite hela veckan, inte bra.


Gjorde samma paj som på bilden idag fast med mindre nötfärs, ingen ost och broccoli på :). Mums!

Sov gott sedan <3.
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0