Pigg är bara förnamnet...

Klockan har passerat elva och jag känner mig pigg och proppmätt...ingen bra kombo :P! Jag har tur som har hemmastudier imorgon och kan förlägga mina studier under den tid jag känner för, men det är en hel del som ska skrivas, så jag måste avvara ganska många timmar till det. Planen är i alla fall att starta morgonen med en härlig morgonpromenad och sedan en god frukost på det, efter det ska jag starta studierna. Smhi visar även stor sol och 8 plusgrader imorgon, så om det stämmer ska jag även försöka äta lunch och sola på takterassen :). Underbart!

Idag har det varit skola från 9-16. Sedan hem och chilla lite framför tv:n och käka mellis innan det var dags för dagens löprunda. Det gick hur bra som helst och nu har jag verkligen fått mersmak, dags att lägga in en högre växel nu, bara två månader kvar till Göteborgsvarvet som är 2,1 mil! Jag är så taggad att komma i mitt livs löparform tills dess :). Ska strax slänga upp dagens tid och lite tankar om löpning på träningsbloggen. Har även ätit en supergod middag och kollat på DHW och Cougar Town.

Efter att jag skrivit i träningsbloggen ska jag diska, packa upp väskorna från Stockholm och göra mig iordning för att sova. Så jag vill bara önska er alla en underbar natt, sov gott :).



/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0