Full rulle ;)

Freeeedag och helg!!! Hur underbart är inte det på en skala från 1 till 10? Dock jobbar jag ett kortpass imorgon, men det är bara roligt :). Mina planer för helgen är:
Lördag - Morgonpromenad, Jobba 11-16, Premiärlöprunda utomhus, Myskväll med Mikaela (melodifestivalen och fruktsallad!)
Söndag - Morgonpromenad med Louise, Fixa en massa saker med skola/jobb/allt annat, Kickboxning med Hannah på kvällen :).
Det blir en nice helg ändå! Nästa vecka åker jag äntligen till Stockholm igen och då ska jag få träffa min söta familj, mina underbara kompisar och lite annat folk under tiden jag är där. Det kommer bli awesome. Har självklart redan bokat in mig på massor, det blir lunch med farmor och farfar, fika med tjejerna, fira syster och faster, äta lunch med Emelie och köra Bodypump efteråt, äta middag med Ellen och äta middag med en vän...fullt upp med andra ord! Ska även umgås med familjen som jag längtar tokmycket efter <3.

Nu ska jag fixa mig lite grönsaker och dipp samt lägga in lite sköna låtar på Ipoden. Måste ha riktigt bra låtar i lurarna imorgon när jag springer! Sova om en halvtimme för min del. Vad sysslar ni med ikväll då?
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0