Dag 02 – Min första kärlek

Dagens bloggutmaning handlar om min första kärlek!

När jag var liten blev jag väldigt lätt "kär" (när jag gick i fyran, femman och sexan alltså) och jag har läst i min dagbok att jag i princip blev kär en ny kille varje vecka, alltså väldigt seriöst :P.

Innan jag träffade Richard hade jag faktiskt inte haft något rikigt förhållande och det var första killen som verkligen visade och sade vad han kände till mig. Jag blev jättekär i honom och vi var ju ihop väldigt länge också, i 6 år närmare bestämt. Vi har mycket fina minnen ihop och jag ångrar inte en sekund att vi varit tillsammans. Vi har delat mycket glädje, sorg och roligheter tillsammans och jag hade inte varit den jag är idag utan honom.

Vår fina kärlek övergick till ett vänskapsförhållande och vi båda kände att det inte funkade längre. Vi är fortfarande vänner och pratar/ses någon gång ibland. Men det är en konstig relation man får efter ett så pass långt förhållande och visst är det tråkigt, men livet går vidare :).

Nu känner jag att det bara är skönt att vara FRI. Jag får göra precis vad jag vill, äta när jag vill, umgås med kompisar jämt om jag känner för det och bara leva MITT liv :D. Nu ska jag ta igen allt det jag "missat" under mina år i ett förhållande och göra allt jag drömt/drömmer om :). Jag älskar livet just nu!


Min första kärlek och jag!

/E <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0