Dag 01 – Presentera mig själv

Då kör vi igång med en ny bloggutmaning som sagt och dag 1 handlar om att jag ska presentera mig själv!

Jaha, då kör vi väl på det :P.

Jag heter då Elin och är 22 år gammal. Bor i Linköping där min huvudsakliga sysselsättning är att studera. Jag är inne på min sista termin nu och i sommar tar jag förhoppningsvis min examen.

Jag är en träningstokig tjej som älskar allt som har med träning, kost och hälsa att göra. Jag tränar ofta och gärna väldigt varierat. Mitt mål är att i framtiden få arbeta med detta stora intresse i någon form. Jag tycker även väldigt mycket om att umgås med mina underbara vänner och min älskade familj. Tyvärr bor de flesta i Stockholm, Nice, Örebro osv. Alltså inte i Linköping, men när vi ses är det underbart <3.

Ursprungligen kommer jag från Stockholm (där jag är född och har bott största delen av mitt liv). I framtiden vill jag flytta tillbaka till min favoritstad och kommer då ha nära till många av mina vänner, min familj och min släkt. Jag tycker även att Stockholm har allt som man kan tänkas behöva! Jag längtar hem.

Annars gillar jag att blogga (som ni kanske märkt), läsa bloggar, gå ut och festa, ha myskvällar, fika, shoppa och resa. Ungefär som vilken tonårstjej som helst (fast jag inte är tonåring längre).

Vad mer kan jag säga om mig själv? Hmm...jag vet faktiskt inte. Har ni något mer ni vill veta?



/E <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0