9 Mars 2011

Bloggen blir lidande under den här veckan, tur att det inte varar för evigt ;). Jag har väldigt mycket att göra just för tillfället, så därför hinner jag knappt sitta vid datorn. Den lilla tid jag lägger vid datorn måste jag lägga på "viktigare" saker :). Aja, ikväll ska jag uppdatera lite mer innan jag går och lägger mig.

Gårdagen vart riktigt lyckad. Först jobbade jag och det går framåt, men igår var det lite stressigt och jag kände mig mest bara ivägen. Men jag är ändå nöjd ;). Efter jobbet åkte jag till gymmet och körde 60 min crosstrainer följt av magträning. När jag kom hem blev det snabbdusch, tonfisksallad till middag och lite prata i telefon med Ellen. Lite stressigt var det allt att hinna med allting. Träffade sedan Hannah och gick till konditorit där jag köpte årets första semla :D. Vidare till godisaffären där jag köpte alldeles för mycket godis :P. Kvällen bestod av massor av prat (som vanligt <3), åt (och njöt) semlan och smällde i mig allt godis :P. Det var jättegott till en början, men sedan började jag må lite illa...Totalchock för kroppen! Så nu har jag ätit godis för ett tag framöver ;).

Idag vaknade jag med huvudvärk. Vet inte om det beror på för lite sömn eller sockerchocken jag utsatte kroppen för igår :P. Nu skola, sedan jobb och så är jag hemma framför datorn ikväll :). Have a nice (sunny) day!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0