7 Mars 2011


En fullspäckad dag har det varit idag, men det har bara varit roligt och lärorikt :). Idag har jag nämligen börjat med något nytt i mitt liv, nämligen att extrajobba. Jag jobbade min första dag idag och det var jätteroligt, men mycket nya intryck att ta in och lära sig. Det kommer säkert bli lättare under veckans gång. 

Jag jobbade från 9-15 idag och sedan kom mamma och hämtade upp mig. Jag slängde i mig lite mellis i bilen och sedan handlade vi lite på ICA Maxi innan vi åkte hem. När jag kom hem bytte jag om till andra kläder och begav mig ut på en långpromenad runt ån, var inte jättesugen, men det var verkligen skönt efteråt :). Sedan bjöd jag mamma på bulgur- och kycklingsallad till middag och efter det har vi kollat lite tv. Blir nog sänggång för mig snart, jag är sååå trött!!!

Imorgon blir det jobb 9-15 igen och direkt efteråt blir det träning. Tänkte köra crosstrainer och mage efter det. Sedan blir det hem och snabbduscha och äta middag innan det är dags att träffa Hannah för tisdagsmys på HÖG nivå! Imorgon ska jag bryta mitt godislöfte (eller bryta och bryta, jag ska i alla fall ha min första ätardag på evigheter), det är ju fettisdagen så det blir en semla och sedan blir det även lite godis. Kommer bli så mysigt och GOTT.

Min vecka är ganska fullspäckad, så räkna inte med så mycket uppdateringar under veckans gång. Lite kortfattat ser min vecka ut på följande sätt:
Onsdag - Skola på förmiddagen och jobb på eftermiddagen och kvällen.
Torsdag - Morgonpromenad, skola på förmiddagen och jobb på eftermiddagen och kvällen.
Fredag - Skola och träning.
Lördag & Söndag - Blir det jobb några timmar, får mer information imorgon :).

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0