5 Mars 2011


Hahaha...den här bilden passar ju ganska bra in på mig :P. Som ni vet har jag ju många av mina vänner i andra städer och länder och då är datorn ett väldigt bra hjälpmedel för att kunna prata och ha kontakt med min älsklingar :).

Igår hade jag en datorfri eftermiddag och kväll, det var verkligen jätteskönt. Jag vet att jag är väldigt beroende av datorn, så det var väldigt skönt att inte ens starta upp den efter träningen. Istället åt jag mellis och middag med en bra tidning och lite tv på i bakgrunden. Sedan åkte jag hem till Mikaela och hade myskväll :). Vi kollade lite halvt på Let's Dance, sedan blev det Parlamentet och efteråt Big Brother. Jag har faktiskt inte kolla på Big Brother innan och nu när jag kollade fick jag verkligen panik, vilka människor det finns alltså...

Annars blev det en hel del tjejsnack och så bjöd hon på grönsaker och dipp :), jättemysigt! Kom hem strax efter tolv och då blev det direkt till att göra sig iordning och sova. Vaknade i morse av att solen sken in genom fönstret och jag blev otroligt glad! Våren är på väg :). Blev en långpromenad med Mikaela nu på morgonen, blev hela rundan runt ån och lite till, riktigt härlig start på denna underbara lördag. Vad glad man blir av lite sol alltså :). Det sköna med den här lördagen är att jag inte har någon tid att passa och det älskar jag! Jag ska styrketräna och det kan jag göra när jag känner för det, jag ska handla lite mat och samma sak gäller där, det gör jag när jag känner för det. Jag kan dela upp min storstädning lite under dagens gång och det är också skönt ;). Haha...nu är det verkligen helg :)!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0