30. Glöm inte att…

Slänger upp SISTA bloggutmaningen innan jag tar tag i tvätt och plugg, den handlar om något ni inte får glömma ;).

Eftersom den här bloggutmaningen är baserad på träning, kost och hälsa, så fortsätter jag i samma spår.

Så jag säger bara GLÖM INTE ATT...

...röra på er varje dag! Vardagsmotion är jätteviktigt och kör gärna minst tre ordentliga träningpass i veckan utöver det. 

...äta! Bra och nyttig mat ger oss näring och energi så att vi orkar med allt vi ska göra. Förbered matlådor att äta till lunch ett par dagar framåt för att slippa äta onyttig mat på restaurang (och så sparar du pengar!), ät var tredje-fjärde timme för att undvika sötsug, frossa i grönsaker och frukt och ät minst ett ordentligt mål mat om dagen.

...sova! Sömn är något många bortprioriterar idag, gör inte det. Testa dig fram hur mycket sömn du behöver, jag har testat mig fram till att jag behöver mellan 8-9 timmars sömn för att fungera som bäst. Jag försöker verkligen att hålla mig till dem timmarna, men självklart blir det mindre och självklart blir det mer ibland, men det är inte hela världen. Försök bara att få en rutin över din sömn.

...ta hand om dig själv! Det sammanfattar väl ungefär allt jag skrivit ovan, men även att unna sig saker man gillar här i livet. Är du en riktig godisgris (som mig), unna dig något gott ibland. Unna dig en massage, en promenad i vårsolen eller ett långt bad. Försök slappna av och stressa ner.

Detta var allt från mig och de här bloggutmaningarna ;)...vad ska jag nu sysselsätta mig med :P? Nejdå, men vill ni läsa alla bloggutmaningar i följd kan ni gå in under kategorin "Bloggutmaning".

/E <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0