29 Mars 2011

It's raining in Linköping today :(. Fast det är bättre än den snö som sakta men säkert föll ner från himlen när jag precis kommit fram till skolan. Men jag gillar varken regn eller snö, jag vill ha SOL hela tiden ;).

Idag har varit en sån där dag då jag varit seg och trött precis hela dagen. Började 8.00 imorse och så körde vi grupparbete fram till lunch, lite svårt när man känner sig helt utmattad. När jag kom hem ringde jag H&M kundtjänst och sedan mamma :). Somnade som en stock i soffan efter en liten stund och sov en hel härlig timme. Det unnade jag verkligen mig själv! Då tror jag verkligen att jag orkar vara trevligare ikväll och i natt blir det sedan 8-9 timmars sömn som jag behöver. Är "ledig" imorgon :D.

Har precis fått i mig lite mellis i form av lättkesella med bär och hemmagjord kanelmüsli, en knäckemacka och vatten. Känner mig fortfarande lite seg, men jag gissar att det beror på att jag inte riktigt har vaknat till ännu :P. Strax ska jag fixa kvällens middag så att den är redo att avnjutas direkt efter kickboxningen idag, ska bjuda Hannah på kyckling- och bulgursallad :). Hon ska alltså följa med mig hem efter dagens kickboxningspass, så då blir det middag, desperate housewifes och mys! Toppen avslutning på tisdagen med andra ord.



/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0