24 Mars 2011

Skola -> Jobb -> Vila! Snart lite träning på det. Förhoppningsvis blir det ett ganska hårt träningspass, känner att jag behöver det ;). Vill gå därifrån svettig, med en härlig energi och bara känna mig sådär toknöjd som man gör ibland. Kan vi ordna det :P?

Sitter just nu i soffan och känner mig jätteseg. Jag kan komma på flera anledningar till det och det skulle kunna vara att jag bara sovit lite mer än sex timmar i natt, det kan även vara så att det är ett resultat av en tidig morgon eller bara helt enkelt så att jag hamnat i ett matkoma för tillfället ;). Idag har jag som sagt först varit i skolan i två timmar för att bidra lite till grupparbetet, efter det blev det en ganska lång cykeltur till jobbet (bra vardagsmotion!). Skulle jobba 11-14, men jobbade över med 40 min. Det gick bra idag och jag tycker att jag kom in i det ganska snabbt igen, med tanke på att jag varit borta i nästan två veckor nu. Bra med lite repetition inför ett långpass (12-20) på lördag och dessutom är det lönehelg! Kommer bli tufft, men samtidigt roligt och utmanande :). Söta Sofie på mitt jobb hade tagit med en vaniljbulle till mig idag, så det avslutade jag mitt pass med. Tack söta!

När jag kom hem blev det sen lunch i form av gårdagens tacopaj (slänger upp receptet strax), ett långt (och underbart) samtal med Hannah, ett samtal med Ameli, lite tv och lite läsning av bloggar. Snart tänkte jag blanda ihop en proteinshake till mig själv, diska, fixa inför middagen och sedan byta om. Ikväll är det skivstång+intervall som står på schemat. Körde bodypump i söndags, annars var det längesen sist.

  


/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0