22 Mars 2011


Trött, men barnsligt glad idag :). Vaknade av mig själv eftersom solen ville lysa igenom mina persienner redan vid 07, inte många timmars sömn alltså (eller inte för mig i alla fall :P). Somnade om en halvtimme och sedan ringde klockan och det var dags att kliva upp. Idag är det 11 plusgrader, klarblå himmel och SOL :D. Hur underbart är inte det på en skala från 1 till 10? YEY! Våååååååår....

Aja, här i Linköping gäller det att passa på att njuta så länge det varar. Termometern visar att det på tors-fre ska bli 2 grader och molnigt/regn. Imorgon ska det också bli fint väder och då är det hemmaplugg som gäller för mig. Kanske tar en paus på dagen genom att äta lunch och sola på takterassen, det skulle ju inte vara helt fel ;). Vi får se vad Linköping bjuder på för väder imorgon helt enkelt.

Nähä, dags att sätta lite fart här. Ska slänga i mig mitt ägg och sedan packa ihop dagens matlådor, böcker och datorn. Vi kanske hörs under någon rast idag, annars blir det nog innan löprundan i eftermiddag/kväll :). Underbart väder att springa i ju! Idag tycker jag att vi alla sysslar med utomhusaktiviteter (promenader, löprundor, stavgång osv.), någon som är med mig?

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0