21 Mars 2011


Ojdå, det var visst ett par dagar sedan jag skrev här. Det beror självklart på en fullspäckad och otroligt underbar helg i Stockholm <3. Jag har hunnit med så mycket roligt och träffat många av mina närmaste, vilket betyder så otroligt mycket för mig. Om en stund ska jag packa min väska och bege mig tillbaka till Linköping, känns lite vemodigt faktiskt :(. Jag kommer sakna alla här "hemma" och vet att det förmodligen inte blir många resor till Stockholm under våren, nästa gång blir antagligen när jag åker till Gotland i slutet av april. Men då kommer jag på kvällen och sover hos farmor och farfar för att sedan åka båten med dem på torsdagen. Som tur är kommer jag få lite besök och så under våren, så jag ska nog klara mig ;).

Vad har jag då hittat på under lördagen och söndagen? Jo, lördagen började jag med att gå en lång morgonpromenad tillsammans med Anna :). Vi hade jättemycket att prata om och promenaden kändes som den gick lite för snabbt (även om den tog nästan 1,5 timme). Hoppas vi ses snart igen! Sedan var det bara hem och duscha, äta frukost och göra sig iordning för lite fika/lunch i Täby c med tjejerna. Underbart att träffa dem alla igen :). Vissa fikade och några åt lunch, vi pratade och hade jättetrevligt. Efter den trevliga fikan/lunchen åkte jag hem och bytte om till kvällens outfit, nu var det födelsedagsfirande som stod på schemat. Vi firade min syster och min faster, jag gav syster ett linne, ett långt halsband och ett presentkort på H&M :). Tror hon blev nöjd för det! Hade även min "ätardag" i lördags och det är nog det minsta man kan säga om den lördagen, jag åt massor med mexikansk mat, blåbärscheesecake till efterrätt och sedan lite godis på kvällen. Vaknade med huvudvärk igår, snacka om sockerchock för kroppen.

Söndagen startade jag på samma sätt som på lördagen, men med pappa. En solig och trevlig långpromenad :). Kom hem och packade väskan för en heldag med Emelie och åkte sedan hem till henne. Vi åt lunch och pratade innan vi åkte iväg till universitetet och tränade body pump (har härlig träningsvärk i bröstmusklerna idag!) och sedan solade vi solarium för en tia. Fick lite bråttom efteråt, så jag duschade och fixade mig iordning lite snabbt innan det var dags att möta upp Ellen på tåget. Vi åkte in till stan och åt middag på Vapiano :). Åt en jättegod ravioli med bolongesfyllning, mums! Vi hade så mycket att prata om och jag är verkligen överlycklig över att hon kommer och hälsar på mig om tre veckor :D. En Elin-Ellen-helg kan inte bli annat än awesome!!! Hade en underbar dag igår, älskar mina fina vänner <3.

Så nu kanske ni förstår varför uppdateringen varit som den varit ;)? Just nu sitter jag och äter min sista frukost här i Stockholm och idag unnar jag mig en sista ostmacka eftersom det inte blir mer bröd för mig ett tag framöver :). Måste hålla igen lite på "onyttigheterna" eftersom jag slarvat lite nu, men det blir nog bra :). Vi hörs i Linköping igen, ska försöka plugga lite på tåget hem.

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0