12 Mars 2011


Vilken UNDERBAR lördag det har varit idag :). Jag vet att det egentligen är den 13 mars nu, men eftersom jag inte lagt mig ännu så kallar jag detta den 12 mars ;). Dessutom har jag ju slarvat med att uppdatera bloggen idag!

Jag började min morgon med en härlig morgonpromenad. Efter lite mer än halva rundan stötte jag på Hanna som också var ute och hurtade på morgonen, så vi tog sällskap sista biten :). Mycket trevligt! När jag kom hem blev det snabbdusch och få i sig lite god frukost. Vidare till jobbet och jobba 11-16. Ganska stressigt idag, men roligt och dessutom stämde min kassa även idag ;). Efter att bara ha ätit lite frukost petade jag i mig lite att äta direkt efter att jag slutat jobba och cyklade sedan hem.

Sedan var det dags för premiär. Drack en Celsius och åt lite nötter innan jag gav mig ut på årets första löprunda utomhus! Ni som följt min blogg ett tag vet att jag gillar att springa utomhus och nu när snön och den mesta av isen äntligen har smält bort tog jag tillfället i akt att starta den här löpsäsongen. Hade bestämt mig för att inte springa på tid idag, utan bara ta mig igenom milen i ett hyfsat tempo. Dock lyckades jag slå mitt PERSONLIGA rekord med 35 sek!!! Det är ju helt otroligt :). Milen sprang jag alltså på 51 min och 30 sek idag, gjorde glädjehopp efteråt. Så otroligt underbar känsla.

Efteråt blev det stretching, dusch och middag. Sedan kom Mikaela hit och vi har kollat melodifestivalen, pratat massor och ätit supergod fruktsallad :). Så mysigt avslut på den här braiga dagen :D!!! Jag är så GLAD...

Imorgon ska jag starta dagen med en morgonpromenad tillsammans med Mikaela. Tyvärr har Louise blivit sjuk :(, så jag hade en himla tur att Mikaela var sugen på en runda i alla fall. Efteråt blir det en stor och härlig helgfrukost :) (det blir min favoritfrukost just nu!). Jag har ingen tid att passa imorgon förutom kickboxningen på kvällen, så det blir en väldigt lugn dag med en massa fixande som jag inte hunnit med under veckan. Ska även passa på att försöka uppdatera bloggen lite mer :).

/E <3

Kommentarer
Postat av: Sofie

Duktig med noll-kassa! :D

2011-03-14 @ 01:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0