11 Mars 2011


Sooooooooolen skiner idag också :)...eller nu kom det lite moln :P. Det är jättehärligt med sol, men tyvärr är det fortfarande lite för kyligt och blåsigt för att räknas som riktigt vårväder ;).

Dålig uppdatering igår också, men som ni vet så var det skola och jobb som gällde hela dagen för mig igår. Nu är jag färdigutbildad och kör igång med mitt första pass imorgon, kör ett 11-16 pass då! Allting känns jättebra och det är roligt att få lära sig ett nytt typ av yrke, träffa mycket nya människor och tjäna lite extrapengar. Idag känner jag mig dock helt slut (som vanligt). Det tär på en att försöka få skola, jobb, träning och vardag att gå ihop i ett pussel och jag är glad att det bara var såhär den här veckan. Känner mig som sagt helt utmattad.

Jag är ändå nöjd med veckan. Jag har fått in en långpromenad, ett crosstrainingpass och en morgonpromenad än så länge samt en hel del cyklande (till och från skolan och till och från jobbet). Så jag har ju ändå rört på mig :). Jag har sovit mellan 7-8 timmar varje natt och det har verkligen hjälpt jättemycket. Idag har jag "bara" haft skola på förmiddagen och nu under eftermiddagen är jag ledig :). Känner mig lite uppstressad för ingenting :(. Antar att det hänger kvar sedan de föregående dagarna. Min ända plan idag är att kickboxas med Hannah, annars ska jag ta allting lite som det kommer.

Behöver i alla fall få iväg lite saker med posten, handla några grejer som fattas, dra en repa med dammsugaren och bara slappa! Ikväll blir det middag och sedan grönsaker och dipp framför Let's Dance. Ska sova tidigt och ge mig ut på en morgonpromenad imorgon innan jobbet tänkte jag :).

/E <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

varför får man inte veta VAD du pluggar o vVAD du jobbar me?

2011-03-11 @ 22:33:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0