Mysdag!

Jättetrött, godissugen och seg...det är min "status" just nu! Har haft en supertrevlig dag tillsammans med Hannah :). Vi gjorde riktigt god sallad till lunch och sedan har vi pratat, pratat, pratat. Så skönt att ta sig tiden att bara prata av sig, underbart! Sedan åt vi min specialgröt ;) och efter det var det dags att prova Indoor Walking. Det var riktigt svettigt, men det påminde för mycket om spinning för att jag ska tycka det är roligt :P. Men det var kul att testa i alla fall.
 
Kvällen har ägnats åt att prata med Angelica på skype och höra lite hur livet är i Nice :). Så underbart att man kan prata med varandra på Skype och ha koll på varandra även fast hon är där och jag här. Det betyder väldigt mycket! Aja, tänkte strax slänga i mig en apelsin och en bit mörk choklad. Hoppas det stillar mitt godissug lite ;). Sedan ska jag nog chilla framför tv:n en stund innan jag går och lägger mig.

Imorgon börjar skolan kl ett, så jag tänkte hinna med en morgonpromenad och öppna böckerna innan det. Sedan är det en lång föreläsning och på kvällen är det dags för kickboxning igen :). Ett grymt pass igår förresten! Kul och svettigt. Så det är min tisdag, vad sysslar ni med?


/E <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0