Inflexible


Känner ni världens orörligaste människa? Ni sitter precis och läser om henne...Det är verkligen pinsamt vad jag är orörlig och stel, men yogan gick faktiskt över förväntan. Tänkte skriva mer om det i träningsbloggen om en stund :).

Hela min lördag förmiddag ägnade jag åt träning och sedan blev det hem för att äta upp resterna från gårdagens middag till lunch. Duschade, bytte om och vilade lite innan jag gav mig ut bland alla andra människor på stan. Lördagar på stan är guld...not! Men jag fick med mig lite fint hem i alla fall. Köpte ett par svarta byxor, äntligen. Ägde inte några innan och jag tycker svarta jeans är så snyggt. Köpte dem för presentkortet jag fick av farmor och farfar i födelsedagspresent :). Har även köpt hårband så att jag ska slippa få håret i ansiktet när jag tränar samt en tjocktröja som var det var rea på rea på ;). Annars har jag inte gjort så mycket mer, skulle ju egentligen ha städat och det är min tanke att jag ska börja med det nu...

Ikväll blir det en jättesen middag eftersom jag käkade makrillmackor till mellanmål runt halv fem och sedan en näve nötter vid sex, så jag är fortfarande proppmätt. Blir bra med lite städning för att få upp aptiten igen :). Om ett par timmar börjar även en film på fyran som jag ska se, myslördag med andra ord!

Imorgon ska jag gå en morgonpromenad med Hannah, men först ska jag hem till henne och väga mig. Tänkte även föreslå att vi ska äta frukost efteråt och planera vårt vad, läs mer i träningsbloggen. Under dagen tänkte jag sedan plugga (eftersom jag inte gjort det idag) samt göra Hannys kanelmüsli :). På kvällen är det dags för ett härligt kickboxningspass igen. Så det blir en grym söndag!

/E <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0