En saknad...


Ikväll har jag funderat och tankarna har flugit runt i huvudet på mig. Jag är bara människa, jag har känslor och ibland orkar jag inte. Jag har en fasad utåt mot alla, jag visar inte att jag gråter inuti. Klart jag saknar, jag har ju "kastat" bort sex år av mitt liv. "Tjoff" sa det och så var det "borta". Hela tiden frågar kompisar hur det känns och jag svarar med samma fasad som jag alltid gör, medans vissa aldrig frågar. Det är ett känsligt ämne och alla vill mig väl, men ibland vill jag bara prata och få ur mig det jag känner inuti. Finns det någon som vill lyssna?

Jag saknar inte honom, men jag saknar det vi hade. Ett fint förhållande som övergick i en vänskapsrelation och sedan blev det tyst. En flytt till Stockholm och sedan hördes vi knappt. Ett par samtal och några mail senare har det gått 5 månader, FEM MÅNADER!!! Det är otroligt vad tiden bara flyger iväg. Jag saknar någon att prata med om kvällarna, jag saknar någon att krama, jag saknar någon som känner mig utan och innan och jag saknar känslan av att dela mitt liv med någon. Självklart gör jag det, tro ingenting annat. Som sagt, sex år! Självklart har jag inte kastat bort de åren, jag har haft det underbart :). Jag har lärt mig mycket om mig själv och jag hade inte varit den jag är idag utan honom. Han betyder fortfarande mycket för mig, men inte på samma sätt.

Jag vill inte ha några samtal där ni frågar "hur mår du?", jag vill inte få några medlidande kommentarer och jag vill bara få detta ur mig. För att ni ska förstå mig ännu bättre. Jag visar utåt att jag kommit över det och att allt känns tipptopp. Det gör det, men inte alltid. Ibland brister det och jag vill bara känna närheten igen, men inte med personen utan bara händelsen. 

Filosofiskt, djupt och olikt mig. Detta var allt för mig denna lördag natt. Nu tar jag mitt pick och pack och sover på saken istället. Jag saknar min familj och mina vänner <3. De som vet allt och stöttar mig finns inte här i närheten och just nu känner jag att jag behöver er! Jag vill inte vara kvar här längre, jag vill vara i er närhet.

Imorgon tar vi nya tag. God natt!
/E <3  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0