30 Januari 2011

Guten morgen! Idag är det söndag och solen visar sig till och från här i Stockholm. Superhärligt :). Vad ska ni göra denna söndag? Jag ska börja med att gå ut och gå en powerwalk tillsammans med mamma och pappa. Sedan ska jag nog chilla, äta något gott till middag, kanske läsa lite forskningsmetodik och bara njuta av sällskapet :D. Det gäller att passa på för snart bär det av tillbaka till Linköping.

Är det något jag saknat under de här dagarna i Stockholm är det träningen och mina underbara vänner som finns där <3. Annars har allting varit till belåtenhet :). Blivit bjuden på riktigt god mat, träffat några av mina närmaste vänner, firat mamma igår tillsammans med farmor och farfar samt gått en hel del powerwalks (en varje morgon innan frukost, idag blir det efter frukost :P).

Vad har jag sysslat med de senaste dagarna då? Jo, i fredags var jag och Ameli som sagt på möte angående c-uppsatsen. Det var ett riktigt bra möte och det ser ljust ut :). Sedan åkte jag hem till familjen och bytte om, efter det åkte jag iväg till Åkersberga centrum och träffade Ellen. Åkersberga centrum var väldigt annorlunda och ganska "flashigt", vi tog varsin kopp te/kaffe och en macka och sedan pratade vi i ett. Tyvärr hann vi bara ses en liten stund eftersom jag planerat middag med mina föräldrar och hon skulle till Vemdalen dagen efter. Men hon fick sina presenter och blev jätteglad :D. Hon fick en likadan Adidas-tröja som jag köpte till mig fast ljusblå, ett par likadana Ray-ban som jag har och en likadan ring som jag har ;). Vi måste vara lika :P...Jag fick ett chokladfondeuset av henne i julklapp :). Det ska jag använda flitigt när jag får äta igen ;). TACK!!! Till middag hade pappa köpt med sig räkor från Göteborg, det var evigheter sedan sist och guuuuud vad gott det var :).

Lördagen börjades med en powerwalk tillsammans med mamma och pappa :). Efter det åt jag havregrynsgröt (med äppelbitar, kanel, kokos och sojamjölk) och ett ägg till frukost. Sedan fick jag skjuts av pappa till Täby C där jag möte upp Emelie och Elina för lunch. Jätteroligt att träffa tjejerna igen :). De fick varsitt par örhängen som en liten present från Thailand, tror de gillade dem. Sedan kollade vi runt lite i Täby och jag köpte med mig marulk hem till kvällen. När jag kom hem slappade jag lite och ringde lite samtal osv. På kvällen kom sedan farmor och farfar hit för att fira mamma, så vi bjöds på trerättersmiddag och efterrätten var enligt mig klockren ;) (Japp, jag åt efterrätt eftersom i mitt och Hannahs vad får vi göra undantag när någon fyller år).

Nu ska jag nog springa upp och byta om inför powerwalken. Hörs mer i eftermiddag :).


/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0