28 Januari 2011




Har jag sagt att jag gillar att vara hemma i Stockholm? Jag vill flytta till Stockholm snart, börjat tröttna lite på Linköping...men jag håller ut ;). Idag började jag min morgon med en powerwalk innan frukost (precis som igår), blev en timme :). En skön start på dagen :D. Snart ska jag slänga i mig lite lunch och efter det bege mig in mot stan. Idag ska jag på möte angående en sak tillsammans med Ameli, ska bli mycket spännande.

När jag kommer hem blir det förmodligen bara till att "slänga" mig i bilen och åka till Ellen i Åkersberga. Ska träffa sjuklingen en liten stund, prata och så ska hon få sina presenter från Thailand :). Hoppas hon kommer gilla det! Sedan blir det hem igen för middag med föräldrarna, idag kommer äntligen pappa hem också. Underbar dag helt enkelt!

Har tagit lite nya bilder igår och idag, så jag slänger upp det när tiden finns. Nu måste jag nämligen skynda skynda ;).

/E <3

Kommentarer
Postat av: Lacka

Ja just det. Tänkte på det med, för dit åker vi ju på torsdagen isåfall :) Får snacka om detta, men tack för erbjudandet :)

2011-01-29 @ 16:59:28
URL: http://niceisniice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0