26 Januari 2010


På väg till min hemstad, Stockholm :). Det ska verkligen bli underbart att komma hem till familjen och vännerna en sväng, har längtat något otroligt. Ska strax ta mitt pick och pack och traska iväg till tåget. Min snälla mamma kommer och hämtar mig ikväll :).

Igår hade jag noll lust att skriva i bloggen, så jag gjorde inte det ;). Igår började jag sent i skolan, så började morgonen med en powerwalk. Sedan åt jag en liten frukost följt av att jag stekte mig några havrepannkakor till lunch. Sedan var det dags för föreläsning, mellanmål (gröt...mmm) och kickboxning tillsammans med Hannah. Riktigt trött och tung i kroppen idag, skönt med vila :).

Idag var det tidig dag i skolan istället och efter det åt jag resterna av havrepannkakorna till lunch, det är så gott! Sedan gick jag en sväng med Hannah på stan för att kolla lite träningskläder samt köpa födelsedagspresent till mamma som fyller år på söndag. Skönt att ha det fixat.

Som sagt, ska skriva ut en sak här och sedan traska iväg. Har köpt en sallad som jag ska mumsa på när jag åker tåget :). Ska även försöka läsa lite och sova lite ;). Kanske hörs ikväll om tiden och orken finns.
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0