24 Januari 2011


Idag drar vårterminen igång, första kursen för terminen är forskningsmetodik. Det låter ju inte allt för roligt. Blir nog en kurs att kämpa sig igenom helt enkelt, mycket statistik tydligen...suck! Aja, jag ska försöka hänga med från första början.

Efter skolan idag ska Hannah hänga med mig hem :). Vi ska göra bulgur och kycklingsallad till lunch och sedan bara sitta och snacka, sedan blir det Elin-gröt till mellanmål och ikväll ska jag testa Indoor Walking (Crosstrainer). Så jag ser verkligen fram emot eftermiddagen :D.

Om två dagar åker jag hem till Stockholm :). Mamma fyller år på söndag, så hon ska självklart firas! Men jag ska även träffa min mentor och vara med på ett möte, ha ett möte angående ett hälsoprojekt (c-uppsats), träffa Ellen en snabbis på fredag eftermiddag samt träffa Emelie och Elina över en lunch på lördag :). En underbar helg! Har saknat alla så otroligt mycket de senaste veckorna, så det ska bli väldigt skönt att komma hem en sväng.

Aja, nu ska jag äta upp mitt ägg och plocka ur tvättmaskinen. Efter det är det introduktionsföreläsning. Vi hörs efter IW ikväll :).
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0