23 Januari 2011

Idag är det söndag (för er som inte visste det :P) och jag har en del saker på agendan ;). Jag började med att sova lite längre än planerat, vaknade första gången klockan tio, men var så förbaskat trött så jag somnade om och klev upp halv tolv. Skönt med sovmorgon efter en intensiv vecka i skolan :). Har precis fått i mig dagens frukost och ska snart packa väskan och promenera iväg till simhallen. Blir några längder i bassängen idag, skönt :).

När jag kommer hem sedan blir det en sen lunch i form av min favoritgröt tror jag :). Ska även hinna med lite städning (har dragit på det alldeles för länge nu...), rensa garderoben och förrådet och se om det finns något jag kan sälja på Tradera :). Ikväll är det återigen dags för kickboxning med min fina Hannah, ett nytt pass och nya krafter, kommer bli grymt som vanligt!

Appropå Hannah, så tänkte jag bara förtydliga det jag skrev i natt. Jag är oerhört tacksam för alla fina vänner jag har här i Linköping. Ni vet vilka ni är :). Vissa känner jag bättre än andra, men det gör ingenting. Vi har roligt när vi ses :). Men de kompisarna jag har i Stockholm och Örebro är vänner jag känt väldigt länge, som verkligen varit med mig från start och vet vad jag känner/tycker om nästan allt. Det blir en annan sak, även om det finns ett par stycken som jag kan öppna mig för här i Linköping. Har ju även tjejerna i Nice som jag snabbt fick en stark relation till och som jag litar på enormt mycket, de betyder också mycket. Aja, det var bara ett förtydligande <3.

Nähä, nu ska jag nog sätta lite fart här :). Hörs mer ikväll kanske?!
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0