22 Januari 2011


Lördagkväll eller lördag natt är det ju faktiskt...ett tag sedan jag gav ifrån mig ett livstecken. Har försökt komma in på blogg.se ett tag, men de har haft något driftproblem. Aja, nu är jag här i alla fall :). Allting bra med er?

Igår var det äntligen dags för konferens i skolan. Inom de grupperna vi är i klassen har vi skrivit en projektrapport och igår så redovisades dessa rapporter för klassen, lärarna och mentorerna. Jag var en av värdarna för dagen och jag är jätteglad för att jag fick vara det. Övade säkert 10 gånger på min presentation under torsdagen och på fredagen visste jag precis vad jag skulle säga, så skönt :). Fick även komplimanger av några efteråt samt att en tjej i klassen kom fram igår kväll och berömde mig för att jag var så lugn och det märktes inte det minsta att jag var nervös. Framsteg? JAJJAMEN! Är väldigt nöjd med konferensen överlag och det vi i styrgruppen har presterat. Vi bjöd alla på fika och lunch. Är även otroligt nöjd med Hannah och Alex som presenterade vår rapport, de var så himla duktiga :). Imponerande!

Sedan ägnade jag eftermiddagen till att powernapa, träna och äta middag. Efter det gjorde jag mig lite fin och traskade hem till Sofie i klassen för förfest. Körde lite roliga lekar, lyssnade på bra musik och pratade. Sedan blev det utgång på NH med mycket dans och trevligt folk. Läggdags vid halv fyra för min del :), satt uppe och käkade macka och yoghurt innan jag kröp till sängs. En nykter och rolig kväll.

Vaknade imorse och mådde toppen :). Solen sken och jag var glad. Klev upp, gjorde mig lite gröt och chillade. Efter "lunch" träffade jag Mikaela för en promenad runt ån. Tyvärr hade solen bytts ut mot snöstorm, så jag kan ju inte säga att det var en jättemysig promenad, men trevligt var det :). Sällskapet gjorde allt! Sedan värmde vi oss på Coffeehouse by George och pratade i flera timmar. En mysig lördageftermiddag. Sedan blev det en liten sväng till mataffären och sedan dess har jag chattat lite med folk på fb samt pratat med Ellen och Hanny i telefon. Har även avverkat två filmer under kvällen.
 
/E <3

Kolla in min träningsblogg för att läsa om veckans träningar eller få tips om god mat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0